Tüketici Elektroniğinde Hediye Rehberi: 10 Öneri

2 yıl önce   •   2 dakikalık okuma

egaranti
Yazı içerikleri

Bayramlar, özel günler ve değerli insanlar,… Birine hediye almak için gerçekten bir bahaneye ihtiyacımız var mı? Ya da hediyeye karar veremeyip ertelemek? Tam olarak bu durumda olan kullanıcılar için tüketici elektroniğine dayalı 10 hediye önerimize gelin birlikte göz atalım.

Önerilere geçmeden önce neden hediyemizi tüketici elektroniği kapsamında arıyoruz. Çünkü bulması kolay, nakliyesi basit, her bedene uygun ve kullanışlı.

1.Kablosuz Mini Fotoğraf Yazıcısı

Fotoğraf çekmeyi, çekinmeyi seven birine ne hediye alacağınızı düşünüyorsanız; kablosuz mini fotoğraf yazıcısı oldukça iyi bir tercih olabilir. Dijital fotoğraf stüdyolarına ihtiyaç kalmadan çıkartılabilecek görseller ile istediğiniz her an fotoğraflar kolaylıkla dijital ortamdan çekilip çıkartılabilir ve anılar nostaljik bir yolla saklanabilir.

2.Akıllı Robot Süpürge

İkinci önerimiz olan akıllı robot süpürgeler ile ev temizliğine çok önem veren ancak zaman ayıramayan sevdiklerinize kullanışlı bir hediye sunmak mümkün. Yani sevdiklerinize dolaylı yoldan, paranın satın alamayacağı bir hediyeyi, zamanı hediye etmeniz mümkün.

3.Powerbank

Çok sayıda elektronik cihaz kullanan insanların belki de en büyük problemi piller ve şarj süreleri olabilir. Şarja takılması unutulan cihazlar ve kısıtlı zamanlar. Tam olarak bu noktada günümüzü powerbank’ler kurtarabiliyor. Piyasadaki çeşitliliği ile beraber sevdiklerinize hediye etmek için istediğiniz tasarıma sahip bir powerbank bulmanız mümkün.

4.Bluetooth Kulaklık

Hediye almak istediğiniz kişinin kablosuz bir kulaklığı yok mu? Eğer yok ise bu sizin için büyük bir fırsat. Onu kablo karmaşasından kurtarabilir, müziğin keyfini mobil bir şekilde sürmesini sağlayabilirsiniz.  Aynı powerbanklerdeki gibi çeşitliliği sayesinde istediğiniz bir tasarıma sahip bluetooth kulaklık bulmanız mümkün.

5.Akıllı Saat

Giyilebilir teknolojinin en popüler cihazı elbette akıllı saatler. Her şeyin gelişimi gibi saatler de artık sadece zamanı gösterme işlevi için yeterli değil. Saatlerimiz ile planlarımızı yapmak, sağlık verilerimizi ve bildirimlerimizi takip etmek, hava durumunu görmek ve aktivitelerimizi planlayabilmek şüphesiz büyük kolaylık. Bahsettiğimiz bu klaylıkları ve pratik çözümleri sevdiklerinize akıllı saatler vasıtasıyla sunabilirsiniz.

6.Bluetooth Hoparlör

Uygun fiyatı ve işlevi ile beraber listemize dahil olan bluetooth hoparlör ilk etapta hediye olarak çok dikkatinizi çekmiyor olabilir. Ancak yüksek sesle müzik dinlemeyi  ve dışarıda olmayı veya müziğini paylaşmayı seven bir kişi için bluetooth hoparlör en uygun hediyelerden biri olabilir. Ayrıca kablosuz bağlantı ile beraber oldukça kullanışlı bir hediye olacağını de söylemek gerek.

7.The Frame TV

Hem sanata hem de teknolojiye tutkun sevdikleriniz için en ideal hediye olmaya aday olan ürün şüphesiz ki “The Frame TV”. The Frame TV’ler, kişiselleştirilebilir çerçeve seçenekleriyle yaşam alanına şık bir dokunuş katabiliyor.

8.Su Geçirmez Kindle

Kitap okumayı seven birine hediye almak istiyorsunuz ama teknolojik bir hediye arıyorsanız su geçirmez bir Kindle mükemmel bir hediye olabilir.  Su geçirmeme özelliği ile beraber artık havuz başında rahatça kitap okumak mümkün.

9.Projeksiyon Cihazı

Dizi, film veya belgesel izlemeyi seven bir tanıdığınıza hediye alma noktasında projeksiyon cihazı oldukça iyi bir tercih olabilir. Özellikle daha küçük kablosuz ekran yansıtma desteğine sahip modeller ile sevdiklerinize çok daha mobil bir sinema keyfi sağlayabilirsiniz.

10. Bonus: egaranti Uygulaması 💙

egaranti, garanti belgelerini elektronik ortamda üretici firmanın süreçlerine uygun bir formda oluşturabilmesi ve satış sonrası süreçlerin yönetimini hem üretici marka hem de tüketici açısından kolaylaştırabilecek teknolojik altyapıda faaliyet göstermektedir.

egaranti ile satış sonrası hizmetlerini hızlandırmak ve müşteri memnuniyetini arttırmak için demo talep edebilirsiniz.

Diğerlerine Ulaştır!

Okumaya devam et