egaranti, firmalara bulut tabanlı çözümleri sunan; beraberinde gelişmiş garanti yönetim sistemini getiren bir web uygulaması. Pazaryerlerinden gelen talepleri uçtan uca dijital ortamda yönetmek, hem tüketici hem de satıcı için bir çok değeri kolaylıkla oluşturabiliyor. Bugün konumuz pazaryerlerindeki taleplerin gelişmiş garanti yönetim sistemimiz ile minimize edilmesi.
Her firmanın kendi ürünlerini ve kültürlerini göz önünde bulundurarak geliştirdiği stratejileri bulunuyor. Bu stratejiler pazarlama faaliyetlerinden, ar-ge faaliyetlerine kadar bir çok alanı etkileyebiliyor. Ancak bu faaliyetlerin kurgulandıkları gibi internet ortamına entegre edilmesi sanıldığı kadar kolay olmuyor. Çünkü günün sonunda pazar yerlerinin tüketici tarafındaki karşılığı, sanıldığından daha güçlü bir şekilde satıcıların karşısına çıkıyor. Bilindik pazar yerlerinden alışveriş yapmak tüketiciyi daha güvende hissettirirken, satın alım faaliyetlerini tek bir kanaldan kontrol etmesine olanak sağlıyor. Bu sebeple firmalarında ürünlerini çeşitli pazar yerlerine konumlandırması gerekiyor. İlk etapta değindiğimiz stratejiler ise farklı bir altyapıda planlandığı gibi çalışamıyor. Buda beraberinde gelecek potansiyel taleplere karşı alınan önlemlerin zayıflamasına yol açıyor. Peki firmalar bu çıkmazdan kurtulması mümkün mü? Hem de birden fazla pazar yerinde faaliyet gösterirken.
egaranti ile Gelişmiş Garanti Yönetimi!
Gelişmiş garanti yönetimi ile beraber garanti süreçlerinizi, ek garanti hizmetlerinizi ve satış sonrası operasyonel faaliyetlerinizi kolaylıkla yönetebilirsiniz. Birçok pazar yeri entegrasyonuna sahip, şeffaf, hızlı ve web tabanlı çalışan uygulamamız ile beraber tüketici tarafındaki deneyimi maksimize edebilir, farklı pazar yerlerinden gelen talepleri tek bir altyapı üzerinden takip edebilirsiniz. Bu noktada müşteri deneyimini büyük ölçüde etkileyen en önemli nokta, yaşadığı olumsuzluğun yorumdan öte kendisini etkiliyor oluşu. Tüketici yaşanan olumsuzluğun ortadan kaldırılması için pazar yeri üzerinden değil, sizinle direkt olarak iletişime geçmeye ihtiyaç duyabiliyor. Bu noktada talebi sizin belirleyeceğiniz kanaldan size iletmek, hem müşteri hem de satıcı için süreci çok daha pürüzsüz bir hale getiriyor. Ek olarak müşteri, bu talebi ilettiği kanal içerisinde yaptığı satın alıma ilişkin bilgileride görebiliyor. Bu sayede gelecek olan potansiyel bir talebin size iletiminden vazgeçebiliyor. Aslında bu noktada devreye giren değer önerisi; tüketici tarafının garanti süresini, kapsamını veya ek garanti detaylarını kolaylıkla görebiliyor oluşu.
Pazaryerlerinden Gelen Talepleri Yönetin
Pazaryerlerinden ürünlere ilişkin bir çok farklı talep gelebiliyor. Gelen taleplerin tamamı elbette gerçek hayatta karşılığı olan talepler olmuyor. Bu noktada 3 ila 4 farklı pazar yerinde faaliyet gösterdiğinizi hayal edin. Gelen bütün talepleri göz önünde bulundurmak, üründe karşılığı olanları süzmek beraberinde büyük bir operasyonel maliyeti doğuruyor. Tüketici yalnızca anlık olarak yaşadığı bir deneyimi talebinde belirtiyor, ancak sonrasında dönüp hiçbir revize yapmayabiliyor veya yanıt vermeyebiliyor. Bu noktada bu talebin karşılığını tespit etmek oldukça zor hale geliyor. Bu talepler firmaya servisler veya satışın yapılan alanlar üzerinden gelse de, üreticinin veya ana satıcının nihai tüketiciyi tespit etmesi oldukça zor hale geliyor. egaranti entegrasyonu ile beraber firmalar; hangi ürünün kime sattığını, nasıl bir talep aldığını kolaylıkla tespit edebilir hale geliyor. Yapılan tespitler geliştirilen stratejileri direkt olarak etkilerden, doğru veriye kolaylıkla erişimi sağlıyor. Peki bu veriler veya egaranti entegrasyonu nasıl bir değer doğuruyor?
Gelen Talepleri egaranti ile Avantaja Çevirin
Veriyi merkeze katarak geliştirdiğimiz uygulamamız ile beraber; hangi ürünü kim satın alıyor? Hangi müşteri grubu nasıl bir sorun yaşıyor? Yaşanan sorunlar ne kadar sürede çözüme kavuşturuluyor? Veri havuzu ile projeksiyon yöntemleri kurgulanabiliyor mu? Geleceğe yönelik stratejilerde müşteri havuzu ve deneyimi nasıl konumlandırılmalı? Odağındaki bir çok soru kolaylıkla yanıt bulabiliyor. Halihazırda bulunan pazar yeri entegrasyonlarımız sayesinde farklı pazaryerlerinden gelen müşterilerinizi tek bir uygulama üzerinden dijital ortamda görüntüleyebilir, gelen talepleri sonuçlandırabilirsiniz. Bununla birlikte gerçekten ihtiyaç duyulan talepler, hızlı yapılan karşılıksız yorumlardan kolaylıkla ayrışabiliyor. Bu sayede ilgili ürüne ilişkin potansiyel ar-ge çalışmaları da gün yüzüne çıkmış oluyor. Üretici tarafında ürünün bir sonraki fazı, satıcı tarafında ise potansiyel pazar ihtiyacı kolaylıkla tespit ediliyor.
Web tabanlı olarak çalışan uygulamamızdaki veri havuzunuz ile birçok farklı makine öğrenmesi modülünü kurum içi mühendislik faaliyetleriniz ile devreye alabiliyorsunuz. Bu sayede stratejilerinizin geleceğini, performans ölçütlerini veya aklınıza gelebilecek birçok değeri, tek bir merkezde tutulan veri havuzunuz ile oluşturabiliyorsunuz.
Gelişmiş garanti yönetimi ile beraber pazar yerlerinden gelen talepleri minimize ederek; nitelikli olanları tek bir altyapı üzerinden takip edebilir, stratejilerinizi pazar yerlerinden bağımsız olarak kurgulayabilirsiniz. Gelen taleplerin demografik karşılığını veri havuzunda tespit ederek, ürünlerin demografik karşılığını kolaylıkla görünür kılabilirsiniz. Gelişmiş bir garanti yönetim sistemini ise egaranti ile kolaylıkla hayata geçirebilirsiniz. Buradan kolaylıkla bizimle iletişime geçebileceğinizi unutmayın. egaranti ile kalın! 🚀