egaranti, Şubat Ayı Güncelleme Raporu

2 yıl önce   •   2 dakikalık okuma

egaranti

Merhabalar,

Ben Kamil.  

Ailem ve akrabalarım Adana’da olması sebebiyle maalesef malum sürecin içerisindeydim. O yüzden yüksek bir heyecanla bu yazıyı sizlere iletemiyorum.
Bununla beraber tüm bu süreçte egaranti ekibi hem desteklerini ilettiler hem de çalışmalarına devam ettiler. Onlara bu süreçte göstermiş oldukları gayretten ötürü çok teşekkür ederim. Sizlerle gurur duyuyorum arkadaşlar!

Önümüzdeki aylarda sizleri düzenli olarak güncel tutmaya devam edeceğiz.

  • Şubat ayında Fakir Ev Aletleri - Braun - Delonghi - Guess - Micheal Kors  markalarının online kanallarında canlıya geçtik. Geliştirdiğimiz yeni yapı ile de tüm kanallarda egaranti, önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlıyor olacak.
  • Bu ayda Ebebek, Borusan Otomotiv, Xiaomi Türkiye, Dijitsu, SSH (Silverline), Afara Teknoloji, Tartan Design, Toprak Mekatronik firmaları ile birebir görüşmeler gerçekleştirdik. Ürünümüzün geldiği nokta itibariyle satış funnel’ımızın (Satış Hunisi) hızlı sonuç verdiğini iletmek isterim. Mart ayı içerisinde sizlere gelişmeleri duyurmayı hedefliyoruz.
  • Şubat ayında, T-soft uygulamaları içerisinde egaranti’de olacak demiştik. https://www.tsoftapps.com/egaranti Tüm çalışmalar tamamlandı. Deprem sebebiyle T-soft ekibini de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yine bu süreçte çalışmalarını aksatmadan devam ettirdikleri içinde ayrıca teşekkür ederim. 🎗
  • Bu ayda Kosgeb’in 300.000₺’lik İleri Girişimcilik Desteğine hak kazandık.
  • Dijital iş birliklerimize bu ayda bir yenisi daha eklendi. Müşterilerimizin kendi marka başlıkları ile SMS ve E-Posta gönderebilmeleri için, dünya’nın en büyük iletişim (SMS - MMS) servislerinden Infobip ( https://www.infobip.com/ ) ile iş birliği çalışmalarını tamamladık. egaranti firma paneli içerisinde canlıdayız. İş birliğimizin ilk kullanıcısı da Fakir Ev Aletleri oldu.
  • Pazarlama çalışmalarımıza katkı sağlama amacıyla, bu ayda 12 farklı video içerik üretimi gerçekleştirdik. Sosyal medya kanallarımızı takip ederek önümüzdeki günlerde paylaşımları görebilirsiniz.
  • İçerik stratejimizin bir parçası olarak, garanti süreçleri konusunda 7 blog yazısı oluşturduk. Mart ayından itibaren, SEO ihtiyacı doğrultusunda 8-10 arası içerik üretimi yapmayı hedefliyoruz. https://egaranti.com/blog/ sayfasından takip edebilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde de egaranti olarak deprem bölgesine desteklerimizi devam ettirmek istiyoruz. Bunun için;

🎗 Düzenli olarak garanti süreçleri ile alakalı ürettiğimiz içeriklerin yanında egaranti.com/blog alanında farkındalık başlığı açarak, düzenli olarak afetler ile alakalı farkındalık yazıları çıkarıyor olacağız.
🎗Çabalarımızı daha geniş kitlelere ulaştırabilmek adına da, Biokusana medya platformu ile birlikte güzel bir iş birliği adımı atıyoruz. Düzenli olarak Biokusana Instagram hesabında da içeriklerimiz paylaşılıyor olacak.
🎗 Önümüzdeki aylarda dahil etmeyi hedeflediğimiz ekip arkadaşlarımızı, afet bölgesinde yaşayan yurttaşlarımızı önceliklendiriyor olacağız.

Yaralarımızı birlikte saracak, bu zor günlerin üstesinden iş birliği ve dayanışmayla geleceğiz.

Gelecek ay görüşmek üzere! 👋🏻
egaranti Ekibi 💙

Diğerlerine Ulaştır!

Okumaya devam et