egaranti, Ocak Ayı Güncelleme Raporu

3 ay önce   •   2 dakikalık okuma

egaranti

Merhabalar,

Ben Kamil.

egaranti’nin ocak ayı güncellemesini sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Önümüzdeki aylarda sizleri düzenli olarak güncel tutmaya devam edeceğiz.

Keyifli okumalar. ⭐️

  • 26-27-28 Ocak tarihlerinde egaranti ürün ekibi olarak, 2024 yılının ilk çeyreğini planlamak üzere Product Camp #1 'i gerçekleştirdik.
  • Bu ayda İstikbal, Bellona, Mondi vb. toplamda 8 markanın entegrasyon çalışmaları tamamlandı.
  • Ocak ayında egaranti’de altyapı değişikliğine gidildi. 12 aydır eş zamanlı olarak geliştirmesine devam edilen egaranti New API canlıda! Başta kurucu mühendislerimiz Oğuzhan ve Murat olmak üzere tüm ekibimiz çok fazla gayret gösterdiler.
  • Techpoint ile çalışılan ihtiyari garanti ürünlerini mart ayı içerisinde egaranti kullanıcı uygulamasından satın alabileceksiniz.
  • Logo ve Uyumsoft’un e-fatura altyapılarının içerisinde yer almak için bu ayda çalışmalarımıza başlangıç yaptık.
  • Aygaz markasının servis/garanti talepleri için gerekli aktivasyonları bu ayda tamamladık.
  • Ocak ayında Goldmaster, İnci Akü, Bosch, Siemens, Profilo, Otokoç Otomotiv, Hotpoint markalarının kendi talepleri üzerine çalışma noktasında birebir görüşmeler gerçekleştirdik.
  • Tüm dünyadaki altyapıların egaranti’ye kolayca entegre olmalarını sağlayacak partner heritage api geliştirmelerine bu ayda başlangıç yaptık.
  • Ocak ayında kurucu ortağım Sinan’ın liderliğinde, egaranti’yi önemli platformlarda anlatmaya devam ettik.
  • QNBeyond ekibinin davetiyle QNB Kafa Açan Sohbetler programında egaranti'yi anlattık. QNB Finansbank ekibinin katılımıyla gerçekleşen programda çok güzel geri bildirimler aldık.
  • 29 Ocak tarihinde Müşteri Deneyimi Ödülleri'ne katılım sağladık.

Şubat ayı içerisinde, global müşteri ve yatırımcı bağlantılarımızı güçlendirmek amacıyla Amerika'nın San Francisco Bay Area bölgesinde olacağız.

egaranti'yi canlıya aldığımız ve başlangıç yaptığımız ilk günden bu yana, global pazarlara giriş yapmama konusundaki önemli sebepleri anlamamız gerekiyor.

Ancak, şu an düşünme zamanı değil. Şimdi egaranti'nin global bir ürün olduğunu kanıtlamanın vakti geldi. Size kısaca garanti yönetimi pazarı ile ilgili bilgiler vereceğim.

2022 yılı itibarıyla, dünya genelinde garanti takip yönetimi pazarı 3,6 milyar dolar büyüklüğünde ve yılda %12,5 büyüme oranına sahip. Pazarın büyümesinde etkili olan en önemli faktörler, artan müşteri talebi ve dijital teknolojilerin gelişmesi ile birlikte ürünlere uzun vadeli garantilerin verilmesidir. Ayrıca, pandemi döneminde dijitalleşme sürecinin hızlanması ve çevrimiçi alışverişin artması, garanti takip yönetimi çözümlerinin daha fazla kullanılmasına yol açmıştır.

Garanti yönetimi alanında, insurtech'i de içeren global arenada @extend, @armakarma, @neurowarranty gibi toplamda 13 farklı rakibimiz bulunuyor.

Şubat ayındaki bu önemli adımımız, egaranti'nin sadece Türkiye'nin değil, dünyanın her yerinde güvenilir bir dijital garanti çözümü olarak bilinmesine katkıda bulunacak. Güzel dileklerinizi bekliyoruz.

  • İçerik stratejimizin bir parçası olarak, garanti süreçleri konusunda 6 blog yazısı oluşturduk.  Bu içeriklerden en çok ilgiyi “Tüketici Hukukunda Zorunlu Garanti Belgesi ” başlıklı içeriğimiz gördü. 🖋

Garanti süreçlerinizi yönetmenize nasıl yardımcı olabileceğimizi öğrenmek için bizimle iletişime geçin. İlgili haberler ve duyurular için sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın.

Gelecek ay görüşmek üzere! 👋🏻

egaranti Ekibi 💙

Diğerlerine Ulaştır!

Okumaya devam et