egaranti’yi firmalara bulut tabanlı çözümler sunan bir web uygulaması olarak tanımlayabiliriz. “egaranti ne iş yapar?” sorusunun cevabına ise gelin birlikte yazımızda göz atalım.
Tüketiciler satın aldıkları ürünlerde garanti belgelerini takip etme ve saklama zorluğu, e-ticaret üzerinden satın alımlarda markaya duyulan güvensizlik ve satış sonrası iletişim eksikliği gibi problemlerle karşılaşmaktadır. Tam olarak bu noktada doğan problemlerin çözümünü egaranti ile sağlayabilirsiniz. Bunula birlikte egaranti ne işyapar sorusundan önce egaranti’yi tanımlarsak; egaranti, tüketicilerin garanti süreçlerini tek panelden kontrol edebilmeleri için, firmalara bulut tabanlı çözümler sunan bir web uygulamasıdır. Ayrıca web uygulamamız ile garanti belgesi süreçlerini yeniden kurgulayarak satış sonrası süreçlerinizin kontrolünü ve takibini kolaylaştırabilirsiniz.
Üretici ve ithalatçı firmalar için bizim ana değer önerilerimiz şu şekildedir:
- API tabanlı platform, firmaların ekibi için uygulamayı çok daha basit hale getirecek ve e-ticaret platformları ile sorunsuz bir şekilde bütünleşmesini sağlayacaktır.
- Ürünlerin garanti süreçlerini uçtan uca takip edilmesini sağlayacaktır.
- Sistem üzerinden, satın alma sonrası ek garanti planları sunarak gelir elde etmeyi mümkün kılacaktır.
- Satış destekleyici analizler ile sektörel raporlamalara erişimi sunacaktır.
Tüketici tarafında ise müşterilerimiz garanti kapsamındaki ürünlerinin egaranti.com üzerinden yapılacak; garanti süresi uzatma, yetkili servise gönderme ve soru sorma gibi işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirip, takip edebilirler.
egaranti ve Sürdürülebilirlik
Üretici ve ithalatçı, tüketici taraflarına ek olarak web uygulamamızın gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakma noktasında oldukça önemli olduğunu düşünüyoruz. Çünkü halihazırda kağıt formda verilen garanti belgelerinin sağlanması adına, her gün binlerce ağacın kesilmesi gerekiyor. Garanti belgesinin dijital bir varlık haline getirilmesi ile bu kesimlerin önüne geçmemiz mümkün. Ayrıca dünya çapında bölgesel olarak uygulanan bazı üretim veya tüketim kısıtlamaları bölgelere göre değişebiliyor. Bölgesel bazda uygulanan kısıtlamalar veya teşvikler ile dünyamızın sağlığı olumlu etkilense dahi bölgesel bazlı çözümler kimisi tarafından geçiçi kimisi tarafından ise çok geç olarak nitelendirilmektedir.
Bazı spesifik noktalarda, dünya genelinde standart olarak tüketilen kaynaklar tarafında yapılacak hamleler ile gelecek nesillere yaşanılabilir bir dünya bırakmamız mümkün olacaktır. Bununla birlikte bu kaynakların arasında ağaçlarımızın, ormanlarımızın bulunması şüphesiz bir gerçektir. Tam olarak bu noktada; tüm dünya genelinde kullanılan garanti belgesinin dijital bir varlık haline getirilmesinin, dünyamızın geleceği için önemli bir etken olduğunu düşünüyoruz.