egaranti, Eylül Ayı Güncelleme Raporu

15 gün önce   •   3 dakikalık okuma

egaranti

Merhabalar,

Ben Sinan. 🎯

egaranti’nin eylül ayı güncellemesini sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Önümüzdeki aylarda sizleri düzenli olarak güncel tutmaya devam edeceğiz. Keyifli okumalar. ⭐️

  • Eylül ayında Türkiye'nin en büyük elektrikli ev aletleri fuarlarından biri olan Zuchex 2024'e katıldık. Dört gün boyunca müşterilerimiz ve müşteri adaylarımızla birebir görüşmeler yaptık ve iş birliklerimizi güçlendirdik. Fuar boyunca standlarda müşterilerimizin yanında yer alarak, onların başarı hikayelerine katkıda bulunduk. Fuarın çıktıları olarak 120’nin üzerinde yeni kontak edindik.
Adsız tasarım-12.jpg
Zuchex 2024 - egaranti-

    • 6-10 Eylül tarihleri arasında katılım sağladığımız IFA Berlin 2024, egaranti için son derece verimli geçti! 🔋 Özellikle Türkiye'de çalıştığımız firmaların Avrupa ve Amerika distribütörleri ile güçlü bir sinerji oluşturduk. İyi dileklerinizi bekliyoruz. 🙏🏻

      upcornMedya ile gerçekleştirdiğimiz içerik sponsorluğumuzda 8 farklı içerik üretildi ve yaklaşık 1 milyon’a yakın erişim sağladık.

      Ayrıca fuarda 120'den fazla yeni firma ziyareti gerçekleştirdik ve iletişim bilgilerini aldık.

    • Bu ay, XDrive, Nikon, DJL, Ezviz, Xgimi, Lexar, ve Polaroid markaları egaranti ailesine katıldı. Bu önemli markaların egaranti'yi tercih etmesi, sunduğumuz çözümlerin sektördeki gücünü bir kez daha ortaya koyuyor.
    • Eylül ayı içerisinde, İngiltere için 140 üretici firma ile iletişim çalışması gerçekleştirildi. Geri dönüşlerin fazla olması noktasında geliştirmelerimizi yapıyoruz.
    • Bu ayda Karacasulu, XDrive, Dehasoft ve Arnica firmalarını yerinde ziyaret ettik. Bu ziyaretler sırasında, mevcut iş birliklerimizi güçlendirdik ve yeni projeler hakkında detaylı görüşmeler yaptık.
    • Eylül ayında, Wawa Teknoloji, Electrolux, Koçtaş, Karacasulu, Vaillant, Mcdodo, Baymak, Üntes, Gree, Stilevs, BSH, Karaca, Konyalı Saat, Soultech ve Arnica gibi firmalarla bir araya geldik. Bir kısmı mevcut müşterimiz, bir kısmı ise yeni müşteri adaylarımız. Bu ziyaretlerimizde, mevcut iş birliklerimizi derinleştirme ve yeni fırsatları değerlendirme fırsatı bulduk.
    • Bu ayda üç farklı e-fatura sistemiyle entegrasyon süreçlerimize devam edildi.
    • Ürün geliştirme sürecinde tek kullanımlık giriş yapımızı tüm ürün yapımızda aktif hale getirdik. Siz de app.egaranti.com üzerinden bu süreci deneyimleyebilirsiniz.
    • Ağustos güncellemesinde aktardığımız ve müşterilerimizin iş süreçlerinde egaranti'yi nasıl daha verimli kullanabileceklerine yönelik geri bildirim değerlendirmelerini eylül ayında tamamladık. Geçen ay aldığımız geri bildirimler doğrultusunda en çok üzerinde durulan beş özelliği planlamaya dahil ettik. Özellikle ek garanti satış alanı, akıllı arama, bildirimler, sıralama önceliği ve bazı iç teknik geliştirmeleri önceliklendirdik.
    • Eylül ayı boyunca e-ihracat Zirvesi, The Hood Tekmer Açılışı, Yapı Kredi Lansmanı ve İş Sanat'ta düzenlenen etkinliklere katılım sağladık. Bu etkinlikler sayesinde yeni iş fırsatlarını değerlendirdik.
    • İçerik stratejimizin bir parçası olarak, garanti süreçleri ve dijital dönüşüm konularında altı yeni blog yazısı oluşturduk. Bu içeriklerden en çok ilgiyi “Garanti Süreçlerini Dijitalleştirmenin 5 Avantajı” başlıklı içeriğimiz gördü. İlgilenenler, egaranti blogumuz üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirler.
    • Gelecek ay içerisinde, yeni iş birliklerine ve mevcut iş süreçlerimize dair önemli adımlar atacağız. Hedefimiz, egaranti'nin sunduğu çözümlerle daha fazla markaya ulaşmak ve tüketicilere sunduğumuz hizmetlerin kalitesini artırmak olacak.

    Garanti süreçlerinizi nasıl dijitalleştirebileceğimizi öğrenmek ve detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçin. Ayrıca, tüm güncellemeler ve duyurular için sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

    egaranti Ekibi 💙

    Diğerlerine Ulaştır!

    Okumaya devam et